Betalning och Direktreglering

Hos oss på AniCura Borgholms Djurklinik kan du betala med alla vanligt förekommande betal- och kreditkort.

Betalning

När ditt besök är klart att det dags för betalning, det sker i kontanta medel. Vi tar även de vanligaste betal- eller kreditkort. I de fall då ditt djur är inskriven på vår vård- eller infektionsavdelning har du en löpande kommunikation om kostnaden med din veterinär.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat och önskar direktreglering kan vi hjälpa till med detta under försäkringsbolagens öppettider. Detta innebär att du betalar din fasta självrisk och eventuell rörliga självrisk till oss vid besöket. Resten av kostnaderna för ditt besök betalar ditt försäkringsbolag direkt till oss. Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. På försäkringsbrevet står försäkringsnummer samt villkor för den rörliga och fasta självrisken.Vi debiterar en avgift i samband med direktreglering. 

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolagen har olika lång handläggningstid. För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

Försäkring

Svensk djursjukvård har haft en snabb och positiv utveckling, till stor del för att många djurägare väljer att försäkra sina djur. En hög försäkringsgrad har hittills betytt att du som djurägare kan välja den bästa tänkbara djursjukvården till ditt djur. Vi rekommenderar alla djurägare att noga överväga försäkring, och att ingående sätta sig in i de olika villkor som olika försäkringsbolagen erbjuder. Vi uppmanar alla att välja en försäkring som erbjuder ett fritt val av djursjukhus och djurkliniker så att du som djurägare kan välja den kvalitet på vård som du anser bäst motsvarar dina önskemål och ditt djurs behov. 

Swish

Vi kan även ta emot betalning via Swish. Vårt nummer är:

123 276 24 25

Referens: För att vi ska kunna identifiera en betalning är det viktigt att du som betalare med Swish anger rätt referens på betalningen. Du som djurägare måste alltid ange journalnumret på Swishen.

Bekräftelse Swish-betalning: När du betalar med Swish inne på djurkliniken ska transaktionen verifieras genom att du visar upp bekräftelsen på din mobil.