Vi är en liten djurklinik på Öland med avancerad utrustning och välutbildad personal!

Vi är en del av AniCura Kalmarsund - tillsammans är vi ett djursjukhus och sex djurkliniker som finns tillgängliga i Kalmar län för att ta hand om ditt djur.

På AniCura Borgholms Djurklinik arbetar dagligen en till två veterinärer med djursjukskötare och djurvårdare i ett engagerat och sammansvetsat team för att på bästa sätt ta hand om ditt djur. Maria Silverstrand Notini är ansvarig för kliniken och leder teamet.

Vi jobbar mycket med friskvård för att förebygga sjukdom, som till exempel hälsokontroller, höftledsröntgen, vaccinationer och tandstenstagningar. Personalen är väl utbildade inom nutrition och hjälper dig gärna med ett rekommendera foder som passar just din hund eller katt.

Vi har ett laboratorium och röntgenutrustning vilket möjliggör många förekommande undersökningar och därefter behandlingar. Vi har även möjlighet att utföra operationer och tandbehandlingar som inte kräver att din hund eller katt behöver stanna över natten, då vi inte har någon vårdavdelning. Detta kan exempelvis vara kastrationer, operation av mindre nybildningar eller akuta sårskador. Om det skulle krävas mer avancerad behandling eller eftervård än vad vi har möjlighet att erbjuda på kliniken så samordnar vi detta med AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.

AniCura Borgholms Djurklinik har öppet måndag till fredag, övrig tid hänvisar vi akuta olycks- och sjukdomsfall till AniCura Läckeby Djursjukhus som har jouröppet dygnet runt.

Vår shop har även öppet på lördagarna, kl 10-14. Välkomna!