Vi är en del av AniCura-familjen!

Vår klinik hittar du på Bastiongatan 26 i Uddevalla. Vi har haft samma adress sedan 1998.

Vi har tidigare hetat Uddevalla Smådjursklinik och mellan 2008-2018 Bohusläns Smådjursklinik.

Vi har sedan 2018 fått äran att tillhöra AniCura, bestående av noga utvalda kliniker och djursjukhus. 

När ditt djur inte mår bra vet vi hur plågsamt det är även för dig. Våra hundar och katter är familjemedlemmar. Självklart vill vi att de skall må så bra om möjligt. Deras välmående är därför högt prioriterad. Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att ställa en korrekt diagnos på ditt djur. Vi utför det mesta inom bl.a. kirurgi, medicinska utredningar och tandvård.

Om vi mot förmodan inte kan hjälpa dig ser vi till att du får hjälp av ett större djursjukhus där vi är säkra på att du får den hjälp du och ditt djur behöver.

På sjukhuset arbetar ett kompetent team av veterinärer och djursjukskötare. Vi har även ett laboratorium med biomedicinska analytiker. Lokalerna är också byggda för optimal vårdhygien, vilket minimerar risken för det växande problemet med resistenta bakterier.

Vi satsar mycket på utbildning av vår personal för att alltid ligga i framkant. Men vi tror även på förebyggande arbete genom utbildning och därför ordnar vi föreläsningar för dig som djurägare.

Varmt välkomna till oss med din familjemedlem!

Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård