Betalning och direktreglering

När ditt besök är klart att det dags för betalning. Vi tar de vanligaste betal- eller kreditkort. Observera att vi inte tar emot kontanter.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat och önskar direktreglering kan vi hjälpa till med detta under försäkringsbolagens öppettider. Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. 

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolagen har olika lång handläggningstid. För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

 

Human Finans

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till finansiering av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex. med Human konto delas upp på 12 månader – räntefritt. Det utgår endast en uppläggningsavgift på 295 kr i samband med betalningen samt en månadsavgift på 29 kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15,000 kr 7,25 % (mars 2017).

Grundkrav

Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar.

Kreditansökan kan också göras på egen hand via humanfinans hemsida. www.humanfinans.se