Betalning och direktreglering

När ditt besök är klart att det dags för betalning. Vi tar de vanligaste betal- eller kreditkort. Observera att vi inte tar emot kontanter.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat och önskar direktreglering kan vi hjälpa till med detta under försäkringsbolagens öppettider. Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. 

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolagen har olika lång handläggningstid. För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

 

Faktura eller delbetalning

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:
1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på AniCura Blekinge Smådjursklinik eller via denna Länk 

2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.


3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Exempel på delbetalning
Du kan dela upp din kostnad över 12 månader räntefritt. En uppläggningsavgift på 245 kr tillkommer samt en administrativ avgift på 29 kr / månad. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 5,67 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:
• Vara minst 18 år
• Inga betalningsanmärkningar
• Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

Säg till att du vill betala med så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar.