Högt tryck under sommaren

Under sommaren har vi bara två veterinärer på plats samtidigt som det är högt tryck på telefonen och många som vill komma till oss. Det gör att ni kanske får sitta lite längre i telefonkö innan ni kommer fram och att det är längre väntetid för att boka ett besök hos oss. 

Vi önskar att vi kunde ta emot alla som ringer till oss. Ibland är det dock så många som ringer att det inte finns möjlighet att boka in alla och samtidigt ge varje djur den tid och vård som det behöver. 

Vi har akuttider varje dag. De blir ofta bokade snabbt på morgonen så behöver du en akuttid ber vi dig ringa oss direkt när telefonen öppnar på morgonen (kl. 08.10 mån-tors och kl. 09.00 fredag).

Det kan hända att vi måste hänvisa till andra kliniker om vi har fullt. Vi ber er ha förståelse för detta och vi lovar att vi gör allt för att hjälpa så många djur som möjligt.

Vill ni har hjälp med något som inte är akut, exempelvis vaccinationer och kloklippningar, ber vi er att ringa oss i god tid då vi behöver prioritera de sjuka djuren.