Uppdaterad information om covid-19 för besökare

På grund av Covid-19 och dess ökade smittspridning så vill vi informera alla kunder om våra nuvarande rutiner. Dessa uppdateras efterhand.

När du besöker oss så är du välkommen in att anmäla dig, alternativt att ringa det nummer som finns vid vår entré. Det är endast en person per sällskap som får komma in på kliniken, det är tyvärr därför inte heller möjligt att ta med barn in. Vi vill att du tänker på att hålla avstånd till oss och andra kunder överallt inne på och utanför kliniken. Önskvärt är om du sedan kan vänta ute eller i bilen efter att du anmält dig, ta därför med kläder efter väder.   

Du får inte följa med in på rummet under undersökningen, då det är svårt att hålla bra avstånd där inne. Vi kan göra vissa undantag och i vilka fall det är aktuellt avgör behandlande veterinär och sköterska för det besöket. 

Vid avlivningar är det okej att vara fler på rummet. Vid anmälan – berätta hur många ni är som kommer vara med, så kommer vi ut med munskydd och visar in extra personer utifrån genom en dörr som går direkt in på rummet.  

Om du får följa med in på rummet vid besöket så ska du ha munskydd och hålla dig till anvisad sittplats. Där inne har även vi i personalen munskydd eller visir på oss. Om du ej har eget munskydd så finns det vid receptionen, där finns även handsprit som du använder i samband med att du kommer in på kliniken.  

Betalning sker när besöket är klart. Vi kan hjälpa till med direktreglering med försäkringsbolaget, detta kostar ingenting. Du kan betala i receptionen med betalkort eller med swish. Vi kan också komma ut med en betalterminal eller ta med in på rummet, där går det också bra med swish. Överstiger beloppet 1000kr så kan vi ordna faktura via Svea Ekonomi om du har mobilt bank/ID och legitimation.  

Om du känner dig sjuk så kan du inte komma till oss, kanske har du då någon annan som kan komma med ditt djur. Allt för att vi ska vara rädda om varandra och att vi ska kunna fortsätta vårda era djur. 

Välkommen till oss, hälsningar personalen på AniCura Blekinge Smådjursklinik.