Leg. Veterinär

Jag tog min veterinärexamen i Uppsala 1983 och har under åren 1984-1999 arbetat på Djursjukhus. Därefter har jag arbetat på Djurklinik 2000-2013.

Under åren på Djursjukhus och på Djurklinik har jag skaffat mig en bred kompetens inom de flesta medicinska områdena. Jag har också god kunskap inom allmän kirurgi.

På senare år har jag inriktat mig mer mot invärtes medicin hos hund och katt, ultraljudsdiagnostik, kardiologi, mag- och tarmutredningar, cytologi samt tandbehandlingar.

Jag har gått ett flertal fortbildningar i Sverige, Europa och USA, framför allt inom invärtes medicin, kattsjukdomar, hjärtsjukdomar, ultraljudsdiagnostik och tandbehandlingar.

Jag jobbar gärna med både hundar och katter, och trots att jag har jobbat i yrket i många år tycker jag fortfarande att det är lika stimulerande varje dag.

Själv har jag två Dansk-svenska gårdshundar och en huskatt. När jag inte jobbar, eller motionerar hundarna, så gillar jag att träna, att uppgradera gamla möbler och att umgås med mina vänner.

Utbildning

Leg veterinär examen 1983

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Specialområde

Invärtesmedicin, kardiologi, ultraljudsdiagnostik, labratoriediagnostik, tandbehandlingar.