Leg. Veterinär

Inriktning

  • Allmän kirurgi
  • Ultraljudsdiagnostik buk
  • Reproduktion
  • Intern medicin
  • Artificiell reproduktion hund

Jag studerade till veterinär i Uppsala och tog min examen 1998. Det första året arbetade jag framförallt som distriktsveterinär och  veterinärvolontär i Sydostasien, men började därefter arbeta på dåvarande Regiondjursjukhuset Strömsholm. 2004 blev jag specialist i hundens och kattens sjukdomar och 2007 fick jag AI-kompetens för hund, vilket innebär att jag inseminerar hundar. Under åren 2012-2018 var jag klinikchef på Vettris Västerås innan det var dags att byta hit till AVC.

Mina särskilda intresseområden är ultraljudsdiagnostik (buk) och de medicinska sjukdomarna, framförallt njur-  och hormonsjukdomar. Reproduktionen ligger litet extra varmt om hjärtat och det är roligt att kunna hjälpa till att få fram valpar till världen, om t ex avståndet är ett hinder. Det är också roligt att variera arbetet med att utföra allmän kirurgi.

Det känns som en förmån att få arbeta här på Aros VeterinärCentrum, att få vara en del av ett väl sammansvetsat och professionellt arbetslag, och dagligen få möjlighet att hjälpa till att göra livet bättre för ”våra” djur och djurägare.

Fritiden tillbringas med djur och familj och gärna utomhus. Terrierblandningen Pussel följer mer än gärna med på löprundor, medan ödlan, sköldpaddorna och katten Stina hellre håller sig hemma

Specialområde

Specialist i hundens och kattens sjukdomar