Anna Skogh är ny VD för AniCura i Mälardalen

9 september välkomnade vi Anna Skogh in i AniCura familjen som ny VD för AniCura i Mälardalen.

Anna kommer närmast från Örebro universitet där hon har varit VD för ett startup bolag inom vården och investeringsansvarig för Örebro universitets Holdingbolag och Inkubera.

Tidigare har Anna haft flera ledar- och chefsroller inom olika techbolag så som; operativ chef för Tunstall Sverige och ansvarig för supporten i Norden för ett företag som är format som ett äpple.

Anna har alltid varit på resande fot i sina tidigare jobb och den trenden fortsätter inom AniCura då hon blir VD för flera kliniker i Mälardalen på orterna: Kumla, Örebro, Katrineholm, Strängnäs, Arboga, Västerås och Södertälje.

Till vardags spenderar hon gärna tid med sin labrador Shiva ute i skogen och plockar svamp eller är på golfbanan med familj och vänner. Anna ser alltid till att det händer saker och är aktiv både på jobbet och på fritiden.

Nu ser hon fram mot att jobba efter AniCuras värdegrund tillsammans med dedikerade medarbetare.

”Mälardalen är en ny region och det ska bli kul att få vara med och fortsätta att vidareutveckla det som redan har påbörjats. Tillsammans är jag övertygad om att vi kan hjälpas åt och utveckla denna region till något riktigt bra” , säger Anna.

Anna ser djursjukvården som en bransch med stor utvecklingspotential och är nu glad över att få vara igång i sin nya roll som VD för AniCura i Mälardalen.