AniCura Arboga Djurklinik 25 år!

AniCura Arboga bjöd in djurägare till att fira 25 års jubileum på kliniken!

Under den sista lördagen i augusti sken solen lite extra vid AniCura Arboga Djurklinik. Den lilla kliniken som slog upp sina dörrar för första gången för 25 år sedan var nu fullsatt med glada djurägare och deras hundar, både inne och ute.  

Inne i butiken slingrade sig kön lång av kunder som passade på att fynda både foder, leksaker och annat till sina djur. Flera satt även och väntade på att få komma in och göra en gratis tandkoll eller besöka gosedjursveterinären som hade full lista hela dagen. Utomhus serverades bubbel och tårta dagen till ära och de guldiga vimplarna fladdrade fint i vinden.

Över 250 gäster besökte djurkliniken under dagen. Det var en härlig blandning av stor och små, både fyrbenta och tvåbenta gäster. För barnen erbjöds det ponnyridning och ansiktsmålning och för de lite större fanns tipspromenad, tävlingar och prova på rallylydnad.

Hedersgäster under klinikens 25 års jubileum var självklart grundarna själva Erik Kjellgren och Lage Bellström. Både Erik och Lage tyckte att det var ett mycket trevligt arrangemang och de minglade med flera djurägare som varit kunder till kliniken de senaste 25 åren.

”Det är underbart att komma hit och träffa många gamla djurägare och hundar som man har haft att göra med länge”, säger Erik.

”Ja, det är en riktigt festlig stämning har idag”, inflikar Lage.

Nuvarande klinikchef Maria Söderberg var väldigt nöjd med dagen och stolt över att få vara en del av det härliga team av anställda som idag jobbar på kliniken. Tack vare fantastisk personal och trevliga djurägare blev det ett jubileum som kliniken sent kommer att glömma.

Måndagens efter helgens festligheter doftar de fina blommorna väldigt gott på receptionsdisken.

Stort tack till våra hedersgäster och djurägare som firade detta 25 års jubileum tillsammans med oss!