Viktig information till våra besökare

För er och för vår skull ber vi er som visar symptom på luftvägssmitta eller har varit i riskområden för COVID-19 att ringa oss innan ni besöker något av våra 44 djursjukhus. Du kan också få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen (länkar till nedladdning finns längre ned på sidan).

När ni ringer innan har vi möjlighet att reda ut om ditt djur måste komma in på redan bokad tid och också hur besöket ska genomföras. 

Vi ber er ha överseende med detta, vi försöker verkligen göra vårt bästa för att ha möjlighet att hjälpa era djur. Det går bra att ringa till oss för rådfrågning så försöker vi guida er rätt i era frågor. 

Vi arbetar vi just nu enligt följande:

• Fyrfota vänner får komma in med matte eller husse. Vi vill begränsa antalet besökare till endast en person. Medföljande får gärna vänta utanför.

• Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand. Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

• Noggrann handtvätt flera gånger om dagen. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

• Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk. Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning.

• Vi håller högsta hygienkrav. Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

• Inga besök om du varit i riskområden eller känner dig sjuk i största allmänhet. Ring oss innan, be någon annan komma eller ta hjälp via vår AniCura-app. Ladda ner den på Google Play eller App Store.

Ring oss på: 0589-192 80
Öppettider: Måndag-fredag 08.00-17.00

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning.

Hjärtliga tack för visad hänsyn!