Nos till svans - Podcast

AniCura i Mälardalen lanserar en ny Podcast för hundägare!

Onsdag 14 oktober är det premiär av AniCuras nya podcast - Nos till svans.

 

En podcast som riktar sig till dig som är hundägare och vill lära dig mer om djursjukvård, olika sjukdomar och hundens hälsa.

Programledare Rebecca Wrigby jobbar som marknadsansvarig för AniCura Mälardalen, hon har själv 3 hundar och är vad många skulle kalla en riktig hundnörd. I denna säsong släpper vi 6 avsnitt där Rebecca intervjuar en ny veterinär vid varje tillfälle. Ett nytt avsnitt varannan vecka. Veterinärerna kommer från AniCuras kliniker i Mälardalen och kommer alla att prata om intressanta ämnen inom området hundar och djursjukvård. 

Med podcasten Nos till svans vill vi att fler djurägare ska få mer kunskap om sin hunds hälsa och bli mer insatt i olika sjukdomar som kan tänkas dyka upp hos hundar. Podcasten presenteras i ett lättsamt samtal där vi blandar lärdomar med intressanta reflektioner och frågor. Målet är att du som hundägare ska lära dig mer om din bästa vän. 

Lyssna, inspireras och lär! Podcasten Nos till svans hittar du på Spotify och snart på flera ställen där poddar finns.  Premiär 14 oktober. 

Leta reda på podcasten redan nu och lyssna på trailern. Tycker du det låter intressant klicka då på knappen prenumerera för att inte missa något avsnitt. 

 

Avsnitt 1 - Valpar och hälsosamma hundar 

Medverkande veterinär är Maria Söderberg Leg. veterinär och klinikchef på AniCura Arboga Djurklinik. 
Släpps 14 oktober