Malin Halvarsson ny veterinär hos oss i Arboga

Vi är glada över att få välkomna Malin Halvarsson Legitimerad veterinär till oss i Arboga.

Malin kommer närmast från Djursjukhuset Strömsholm där hon jobbat på flera olika avdelningar, så som akuten, polikliniken och på vård. Tidigare, under sin studietid har Malin även jobbat som sköterska på AniCura Albano i Stockholm.

Hon kommer ursprungligen från Västerås men under studietiden 2014-2020 har Malin bott i Uppsala tillsammans med hunden Pilé. Pilé som är 6 år och av rasen Nova scotia duck tolling retriever eller ”Tollare” som de ofta kallas. Redan när Malin var liten visste hon att hon ville bli veterinär och intresset för djur har alltid funnits där. Hon har länge haft intresset av att rida och friluftsliv är också något som lockar henne på fritiden.

Nu ser hon fram emot att få jobba hos oss i Arboga. En klinik som hon beskriver som en familjär klinik där det är en trevlig stämning. Hon vill fortsätta att utvecklas i sin roll som veterinär och ser en stor fördel av att ha duktiga och erfarna kollegor att jobba nära. Det finns många saker som Malin tycker är roliga inom veterinäryrket och hon vill fortsätta att utvecklas, gärna inom operation. Även exotics och medicin tycker hon är spännande ämnen.

Nu har Malin varit hos oss under tre veckor, så några av er kanske redan hunnit att träffa henne. Om inte så kommer ni säkerligen göra det inom kort om ni besöker kliniken.