AniCura Djursjukhuset Hässleholm

fortsätter att växa och letar efter ytterligare leg djursjukskötare.

Du som söker är en ambitiös person med drivkraft att utvecklas och arbeta med hög kvalité i en stark gemenskap utan hierarkier.

AniCura Djursjukhuset Hässleholm fortsätter att växa och letar efter ytterligare leg djursjukskötare. Du som söker är en ambitiös person med drivkraft att utvecklas och arbeta med hög kvalité i en stark gemenskap utan hierarkier.

 

AniCura Djursjukhuset Hässleholm är en verksamhet med 80 anställda som präglas av en stark entreprenörsanda, stort medarbetarinflytande och en utbredd framtidstro.

På vårt mycket välutrustade och fina djursjukhus ryms över 100 vårdplatser och vi bedriver avancerad dygnet-runt-vård med inneliggande patienter och spetskompetens inom flertalet områden.

För närvarande behöver vi stärka vårt team med leg djursjukskötare. Vi ser gärna att sökanden har erfarenhet och specialintresse av anestesi och bilddiagnostik, även om det inte är ett krav.

För mer information eller för att skicka in din ansökan; vänligen kontakta sköterskechef Jenny Karlsson på jenny.karlsson@anicura.se .

Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!