Eftersom djursjukvård inte är skattefinansierad så måste vi ta betalt av alla djurägare för våra tjänster.

Vi försöker att hålla så låga priser som vi kan men vi vill inte tumma på kvalitén på vårt arbete. Be oss gärna om en prisuppgift. Tänk på att en prisuppgift bara är en uppskattning och om ditt djurs sjukdom visar sig vara mer omfattande kan det bli ytterligare kostnader.

Från och med 1 januari 2018 är vi på AniCura Värmdö Djurklinik en kontantfri klinik. Detta innebär att vi inte längre tar emot kontant betalning. Fördelen med detta är framför allt att vi minskar risken för att våra medarbetare utsätts för brott samt att vi sparar på miljön. Det går utmärkt att betala med kort (vi tar de flesta kort, dock inte American Express) samt Swish.

Om ditt djur är försäkrat kan vi mot en mindre kostnad hjälpa dig med direktreglering under försäkringsbolagens öppettider (kontorstid vardagar). Det innebär att vi kontaktar försäkringsbolaget och hör hur stor del av kostnaderna de ska stå för. Sedan betalar du bara självrisken och försäkringsbolaget betalar resterande belopp direkt till oss.

Det kan ta någon/några timme/ar att få svar från försäkringsbolaget.

Djursjukvård kan kosta mycket pengar så det är alltid bra att ha sitt djur försäkrat.

De kostnader som ej täcks av försäkringen är t ex: tandvård, kastration (kan täckas om det görs av medicinska skäl), vaccination och foder. Mer information om vad som täcks av försäkringen hittar du i dina försäkringsvillkor.