Har du bokat en tid för undersökning av ditt djur så är det på polikliniken vi ses. Här möts du av våra sköterskor som visar er in på undersökningsrummet. Här sker medicinska utredningar men även förberedelser inför exempelvis bokade operationer.

På polikliniken utför vi ofta medicinska utredningar. Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud samt ett laboratorium. Vi kan få direkt svar på de flesta blod- och urinprover vi tar vid besöket, medan andra, mer komplicerade prover, skickas till ett externt labb.

Vi har fyra undersökningsrum varav ett är speciellt anpassat för katter som besöker oss. I detta rum finns en Feliway dosa som utsöndrar lugnande feromoner, allt för att skapa en mer rofylld miljö för den enskilda katten.

Seniorkontroll

Funderar du själv på hur din katt eller hund som kommit till åren egentligen mår?

När djuren blir äldre händer det saker med kroppen och det kan vara en fördel att upptäcka begynnande problem med exempelvis njurarna tidigt. I många fall kan en foderändring förlänga livet för den enskilda individen.

Tveka inte att boka in en konsultation hos oss. Vid seniorkontrollen börjar vi med att prata igenom hur du upplever att ditt djur mår. Veterinären undersöker sedan djuret och vi tar även blod- och eventuellt urinprover. Kontakta oss gärna för mer information!