Inför besöket

För att kunna ge bästa möjliga vård och service tillämpar vi tidsbokning. När du ringer och bokar ett besök hos oss behöver vi information om dig och ditt djur. Därför är det bra om du förbereder dig. Kika gärna på tipsen nedan innan du besöker oss på AniCura Animalen Trosa!

Att tänka på innan ett besök:

Om ditt djur är inbokat för operation är det bra att tänka på följande:

Tveka inte att rådfråga oss om du har några frågor före operationen!

Återbud

Om du måste avboka en tid vill vi gärna att du gör det så snart som möjligt, på telefon 0156-18040. Du kan även lämna ett röstmeddelande om avbokningen. Lämna då uppgifter om ditt namn, djurets namn, vilken tid du bokat och det telefonnummer du uppgett hos oss (detta för att vi lättare ska hitta dig och ditt djur i vårt kundregister).

Uteblivet besök

Hör av dig om du inte kan komma till ett bokat besök, då kan någon annan få din tid. Besöket ska avbokas senast 15.00 dagen före utsatt tid annars registreras besöket som uteblivet. Om du uteblir från ett tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud får du betala en avgift. För besök hos veterinär / sköterska / rehab är avgiften vid uteblivande 300 kronor och för uteblivet besök från bokad operation / tandbehandling är avgiften 600kr.