Veterinärfoder – både friskfoder och medicinsk diet

För att våra djur ska hålla sig friska och leva länge är det viktigt att de får rätt foder. Ett veterinärfoder är lättsmält och innehåller rätt anpassade råvaror av bästa kvalitet, fullvärdiga proteiner och korrekt mängd kolhydrater. Detta gör att djuren tillgodogör sig mer av näringsvärdena i fodret och ett kvalitetsfoder kan man därför ges i mindre portioner.

I vår butik säljer vi veterinärfoder från Hill´s, Royal Canin, Specific, Eukanuba och Virbac. Det finns friskfoder för olika stadier i djurens liv, från valp/kattunge till senior, men också medicinska foder som rekommenderas vid hälsoproblem som urinsten, allergi eller övervikt. Om just den sort du söker inte finns hemma, så tar vi hem den utan extra kostnad till antingen Trosa eller Södertälje, men räkna med en veckas leveranstid.

Tillbehör

I butiken finns även ett stort utbud av leksaker och djurvårdstillbehör som borstar, klotänger och kattsand (Toa-lätt 55 L och Ever-Clean 10 liter). Vi har bandage, koppel och halsband, leksaker, reflexer mm. Skyltar upp efter säsong med aktuella produkter. Vi har ett stort sortiment, katt och hund snacks. Bla. finska älgben från Rahu – Gott!

Naturliga älgben i olika storlekar