Vi gör vår del: En uppdatering kring COVID-19

Kära djurägare,

På AniCura fortsätter hälsa, säkerhet och välbefinnande för våra patienter, våra medarbetare och samhället i stort att vara vår främsta prioritet även under den pågående COVID-19-pandemin.

Vi är alla väl medvetna om att det viktigaste här och nu är att förhindra spridningen av viruset, och vi har alla ett personligt ansvar att bidra. Som företag i en bransch som tillhandhåller samhällsviktiga tjänster i form av akut djursjukvård för våra sällskapsdjur, har vi fokus på att fortsatt kunna att erbjuda trygg veterinärvård av högsta kvalitet. Samtidigt är det av yttersta vikt att vi kan upprätthålla en säker arbetsmiljö för våra medarbetare och ett tryggt mottagande för alla som kommer in genom våra dörrar.

Situationen utvecklas dagligen, och våra åtgärder anpassas allt eftersom förutsättningarna förändras och vi lär oss mer om COVID-19 och de effekter situationen har på samhället. Vi vill gärna ge dig som djurägare insyn i vilka åtgärder vi vidtagit inom hela AniCura Sverige.

Våra medarbetare

Vi vill vara helt säkra på att våra medarbetare, som fortsätter att tillhandahålla viktiga tjänster för behövande djur i denna situation, har en trygg och säker arbetsmiljö. Därför har vi bland annat infört

Djurägare och djur

Förutom de åtgärder vi vidtar för att skydda våra medarbetare, har vi också åtagit oss att leverera vård av högsta kvalitet till ditt djur. Men vi behöver din hjälp!

Följande gäller på våra verksamheter (lokala avvikelser förekommer):

Vi finns fortsatt här för dig och ditt djur!

Vi uppskattar ditt tålamod när vi efter bästa förmåga navigerar i denna kris, med hänsyn till våra medarbetare, djurägare och våra djur.

Ett öppenhjärtligt tack till alla er som har delat fina, uppmuntrande ord och berättelser om uppskattning för våra medarbetare – din vänlighet betyder mer än du tror för våra team som arbetar hårt för att ta hand om dig och dina djur under denna utmanande tid.


Med vänliga hälsningar,

Karolina Montgomerie, Sverigechef AniCura