Lediga tjänster

Vill du bli en del av vår familj? Du hittar lediga tjänster i listan nedan.

Välkommen med din ansökan!

35 jobb hittades

 • Danderyd

  AniCura affärsområde Stora Djursjukhus söker IT-chef

  AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Affärsområde Stora Djursjukhus är vårt största affärsområde och består av sju högspecialiserade djursjukhus och tjugo mindre kliniker runtom i Sverige.

 • Åkers Styckebruk

  Vi söker en Legitimerad Veterinär till AniCura Veterinärboden

  Vill du få in en fot på en djurklinik som sätter djuret och kunden i centrum och upprätthåller en hög vårdhygien? Vill du dessutom följa med oss in i framtiden och vårt spännande projekt? Då tycker vi att du ska söka till oss!

 • AniCura Djurkliniken i Katrineholm söker veterinär

  Vill du få in en fot på en djurklinik som sätter djuret och kunden i centrum och som arbetar i nya fina lokaler? Vill du dessutom följa med oss in i nya roliga utmaningar och kunna påverka ditt arbete? Då tycker vi att du ska söka till oss!

 • Legitimerad Djursjukskötare till Akut/IVA-team!

  AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd söker en Legitimerad Djursjukskötare med intresse för akut- och intensivsjukvård. Tjänsten är en heltid, men deltid kan diskuteras.

 • AniCura Djursjukhuset Albano söker rutinerade djurvårdare

  Är du rutinerad djurvårdare med flera år i branschen? Eller djursjukskötare med färsk legitimation och erfarenhet från djursjukvården? Då vill vi gärna träffa dig!

 • AniCura Västra Djursjukhuset

  Vi söker dig som vill arbeta som nattsköterska tillsammans med oss på AniCura Västra Djursjukhuset.

 • AniCura Kungskliniken söker veterinär

  I september 2014 öppnade AniCura Kungskliniken dörrarna för alla hundar och katter i Kungsbacka. Vi är en filial till AniCura Västra Djursjukhuset i Göteborg. Vi har samma bokningssystem, samma kompetenta personal och vi bedriver djursjukvård med mycket engagemang och kärlek. Till vår klinik i Kungsbacka söker vi nu en leg. veterinär.

 • AniCura Djursjukhuset Albano söker dss till Bild

  Bilddiagnostikavdelningen på Djursjukhuset Albano består idag av röntgen, DT-scanner och MR. Nu söker vi dig som är Leg. Djursjukskötare och vill jobba med bild på ett av Nordens största djursjukhus.

 • Hund hoppar från brygga badar

  Enhetschef till Gärdets Djurklinik

  Vi söker dig veterinär som ser en spännande utmaning i rollen som enhetschef för en modern innerstadsklinik med många möjligheter!

 • Anicura Djursjukhuset i Jönköping söker Legitimerade Djursjukskötare

  AniCura Djursjukhuset i Jönköping är sedan 2012 en del av AniCura, en sammanslagning av välrenommerade Djursjukhus och klinker i norra Europa. Vi arbetar tillsammans för framtidens djursjukvård och har fokus på kvalitet och service. AniCura Djursjukhuset i Jönköping erbjuder ett komplett utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Det innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, akutvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvalda djurfoder och vårdprodukter. Tillsammans är vi ca 80 medarbetare som årligen tar emot över 22 000 patienter.