Toggle menu

Lediga tjänster

Vill du bli en del av vår familj? Du hittar lediga tjänster i listan nedan.

Välkommen med din ansökan!

30 jobb hittades

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker leg. Djursjukskötare - natt

  På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där arbetssättet framöver kommer att utgå från en kompetensområdesbaserad struktur, där vi arbetar i team, djurvårdare, djursjukvårdare och veterinärer med olika kompetenser. Tillsammans strävar vi efter att ge varje kund den vård de önskar och vårt mål är att varje kund ska känna att de får precis det de efterfrågar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

 • AniCura Kalmarsund söker sommarvikarier

  Kvalitet och bred kunskap vad gäller veterinärmedicin samt en hög servicegrad mot våra kunder är en självklarhet hos oss. Under sommaren ökar vår verksamhet markant vad gäller främst akutdjursjukvård. Vi söker därför efter sommarvikarierande Veterinärer, Djurvårdare och Leg. Djursjukskötare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna.

 • AniCura Regiondjursjukhus Bagarmossen söker receptionist

  På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där arbetssättet framöver kommer att utgå från en kompetensområdesbaserad struktur, där vi arbetar i team tillsammans, djurvårdare djursjukvårdare och veterinärer med olika kompetenser. Tillsammans strävar vi efter att ge varje kund den vård de önskar och vårt mål är att varje kund ska känna att de får precis det de efterfrågar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

 • AniCura Södermanland söker Verksamhetschef

  AniCura Södermanland innefattar idag tre veterinärkliniker, som snart kommer bli två genom en sammanslagning i mars 2017. Verksamheterna har idag sammanlagt ca 30 medarbetare och bedriver allmän och specialiserad vård av sällskapsdjur, i huvudsak hund och katt. Efter sammanslagningen kommer AniCura Södermanland bestå av två systerverksamheter, i Strängnäs respektive Katrineholm. Båda klinikerna kommer då ha nya, välutrustade lokaler och en bred bas av erfarna medarbetare.

 • AniCura Jägarvallens Djursjukhus söker leg. Djursjukskötare som vill jobba natt

  Vi är en del av AniCura Östergötland, där även Djurdoktorn i Linköping, Norsholms Djursjukhus och Djurkliniken Finspång ingår.Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården, öka vår kompetens och utvecklar de olika verksamheterna gemensamt.

 • Erfarna djurvårdare med D9 till AniCura Djursjukhuset i Jönköping

  Är du en erfaren och duktig djurvårdare som letar efter nya, spännande utvecklingsmöjligheter?  Vi letar efter nästa stjärna! På AniCura Djursukhuset i Jönköping är vi ca 75 engagerade kollegor som tillsammans tar emot över 20 000 patienter årligen.

 • Sommarvikarierande Djursjukskötare och Djurvårdare till AniCura Djursjukhuset i Jönköping

  När nu vintern kopplat sitt grepp är det dags att blicka mot sommaren - varför inte tillbringa den i vackra Småland?

 • Hund och katt

  Sommarvikarierande veterinärer till AniCura Djursjukhuset i Jönköping

  När nu vintern kopplat sitt grepp är det dags att blicka mot sommaren - varför inte tillbringa den i vackra Småland?

 • Sommarvikarierande veterinär till AniCura Västra Djursjukhuset

  AniCura Västra Djursjukhuset bedriver sedan hösten 2007 en högt kvalificerad djursjukvård i välutrustade och rymliga lokaler. Vi tar emot såväl primärfall som remisser och sedan 2011 är vi en del av AniCura. Vi har idag hunnit bli runt 80 stycken snabbfotade medarbetare.

 • AniCura Djursjukhuset Albano söker erfaren medicinare

  Vi behöver förstärka vårdteamet med ytterligare en erfaren veterinär inom invärtes medicin. Du som ser ett stort och resursstarkt djursjukhus som en attraktiv arbetsplats att utvecklas och trivas på — välkommen att kontakta oss!