Lediga tjänster

Vill du bli en del av vår familj? Du hittar lediga tjänster i listan nedan.

Välkommen med din ansökan!

30 jobb hittades

 • Anicura Djursjukhuset i Jönköping söker Legitimerade Djursjukskötare

  Är du en nattuggla? Vi söker legitimerade djursjukskötare som vill arbeta bara natt alternativt varannan månad natt och varannan månad dag.

 • Tandintresserad Leg. Djursjukskötare till AniCura Djursjukhuset i Jönköping

  Vi har många tandpatienter som behöver vår hjälp och därför vill vi förstärka vårt team med ytterligare en erfaren tand- / operationssköterska. Vid AniCura Djursukhuset i Jönköping arbetar ca 75 engagerade kollegor som  årligen tar emot över 20 000 patienter.

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker Legitimerad djursjukskötare

  På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där arbetssättet framöver kommer att utgå från en kompetensområdesbaserad struktur, där vi arbetar i team tillsammans, djurvårdare djursjukvårdare och veterinärer med olika kompetenser. Tillsammans strävar vi efter att ge varje kund den vård de önskar och vårt mål är att varje kund ska känna att de får precis det de efterfrågar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker veterinärer

  På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där arbetssättet framöver kommer att utgå från en kompetens-områdesbaserad struktur, där vi arbetar i team tillsammans, djurvårdare djursjukvårdare och veterinärer med olika kompetenser. Tillsammans strävar vi efter att ge varje kund den vård de önskar och vårt mål är att varje kund ska känna att de får precis det de efterfrågar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

 • AniCura Regiondjursjukhus Bagarmossen söker avdelningschef-operation/vård/rehab

  AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat dygnet runt öppet djursjukhus för hund och katt. Vi etablerar oss som Sveriges ledande akut- och remissdjursjukhus med fokus på specialistdjursjukvård i en växande bransch. Vi tar emot ca 32 000 patienter per år. Bagarmossen är en del av AniCura, en sammanslagning av välrenommerade djursjukhus och klinker i norra Europa. Vi arbetar tillsammans för framtidens djursjukvård och har fokus på kvalitet och service för sällskapsdjur. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare kan vi ha stor patientsäkerhet, miljötänk och en god arbetsmiljö.

 • AniCura Regiondjursjukhus Bagarmossen söker erfaren veterinär med intresse för kirurgi

  ”Det bästa är samspelet med kollegorna och de intressanta fallen. Ända sedan jag var i sjuårsåldern har jag vetat att jag vill bli veterinär. Det fina med kirurgi är att man oftast kan åtgärda problemet direkt och man har möjligheten att göra någon bra. Jag trivs på Bagarmossen för att vi hjälps åt - det finns alltid experter till hands och vi ger varandra input och feedback. Eftersom vi är ett akut regiondjursjukhus som är öppet dygnet runt får vi många intressanta fall vilket ger oss unik möjlighet både när det gäller kunskap och utveckling. Bagarmossens tekniska resurser möjliggör att vi kan hjälpa och behandla även svårt sjuka djur. Vi slår aldrig i taket kunskapsmässigt eller riskerar att stagnera. Här får jag utvecklas och fördjupa mig! “ LEG. VETERINÄR Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Malin Andersson

 • AniCura Regiondjursjukhus Bagarmossen söker erfaren veterinär med intresse för medicin

  ”Drivet för mig som veterinär är att jag får jobba både med djur och medicindelen. Jag är uppvuxen med djur så att plugga till veterinär var ett naturligt och självklart val. Medicin är fantastiskt kul för det blir så konkret när man ser att det man gör fungerar på djuren. Jag trivs på Bagarmossen för att man får alltid fråga, hjälps åt och får input från experterna. Vi har ett brett spektra på olika typer av fall, även de som beskrivs som ovanliga i litteraturen. Bagarmossen har även tekniska resurser så att vi själva kan hjälpa och behandla djuren. Vi slår aldrig i taket kunskapsmässigt eller riskerar att stagnera. Här kan jag växa!“ LEG. VETERINÄR KATJA PERSSON

 • Veterinär till AniCura Djurkliniken i Katrineholm

  Vill du få in en fot på en djurklinik som sätter djuret och kunden i centrum och som arbetar i nya fina lokaler? Vill du dessutom följa med oss in i nya roliga utmaningar och kunna påverka ditt arbete? Då tycker vi att du ska söka till oss!

 • AniCura Falu Djursjukhus växer! Vi söker 3 veterinärer

  AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus beläget i vackra Dalarna. Vi tar årligen emot närmare 30,000 patienter och står till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Vi fungerar som remissinstans för hela Dalarna med omnejd. Till AniCura Falu Djursjukhus hör två filialer, en i Borlänge och en i Ludvika. Utöver vår polikliniska mottagning för primärvård har vi hud- ögon- och hjärtmottagning, akutmottagning, dygnet-runt-bemannad stationärvård, kirurgi/ortopedi-team och tandvårds-team. Under hösten kommer vi att utöka våra diagnostiska möjligheter med installering av CT.

 • Veterinär till AniCura Strängnäs Djurklinik

  Vill du få in en fot på en djurklinik som sätter djuret och kunden i centrum och upprätthåller en hög vårdhygien? Vill du dessutom följa med oss in i framtiden och vårt spännande projekt? Då tycker vi att du ska söka till oss!