Toggle menu

Semestervikariat - reception


AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus beläget i vackra Dalarna. Vi tar årligen emot närmare 30,000 patienter och står till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Vi fungerar som remissinstans för hela Dalarna med omnejd. Till AniCura Falu Djursjukhus hör två filialer, en i Borlänge och en i Ludvika. Utöver vår polikliniska mottagning för primärvård har vi hud- ögon- och hjärtmottagning, akutmottagning, dygnet-runt-bemannad stationärvård, kirurgi/ortopedi-team och tandvårds-team.

Nu är sommaren snart här och då utökar vi vår receptionsstyrka med ytterligare en medarbetare på 80-100% under perioden maj-augusti.

Till det viktiga arbetet i vår reception söker vi nu dig som trivs med att jobba i team och som alltid har kunden i fokus.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll är ett krav för tjänsten, receptionsarbete är starkt meriterande. 

Som receptionist fungerar du som navet mellan vården och kunden.
Administrativa uppgifter och kassaarbete är löpande inslag i arbetet, liksom kontakt med försäkringsbolag, butiksförsäljning och beställningar.

Då vi är ett akutdjursjukhus så ställs höga krav på att kunna prioritera de patienter som kommer in akut och ge ett varmt och informativt bemötande till de patienter som behöver vänta lite längre.

Du brinner för service, är handlingskraftig, engagerad, och vill alltid ta hand om våra djurägare på bästa sätt. 
Administrativa uppgifter och kassaarbete är löpande inslag och därför krävs att du kan tala och skriva svenska, har goda datakunskaper och siffersinne.

Teamet i receptionen och butiken utgörs av tre personer och tempot är tidvis mycket högt.

Arbetet ställer betydande krav på noggrannhet och samarbetsförmåga inom teamet och med alla övriga avdelningar på Djursjukhuset.

Vi möter patienter och djurägare i olika situationer, ibland mycket svåra, och du behöver vara social, lyhörd och empatisk.

Det är meriterande för oss om du om du tidigare har arbetat i systemet trofast, har foderkunskap och telefonvana.
Vi ser gärna att du har egna djur eller arbetat med djur tidigare.

 

Välkommen in med din ansökan till sanna.eriksson@anicura.se

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag!