Toggle menu

AniCura Falu Djursjukhus söker anestesikunnig sköterska till Falun


AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus beläget i vackra Dalarna. Vi är både omtyckta och välbesökta med närmare 30,000 patienter varje år. Vi står till tjänst med högkvalificerad medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Nu växer vi ytterligare och söker därför fler medarbetare som vill vara med och utveckla djurvården i Dalarna tillsammans med oss.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder en tillsvidare anställning på 100% som innefattar att arbeta tillsammans med vårt fantastiska team som gemensamt ger våra patienter högkvalitativ vård och lysande service varje dag.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete på ett mycket populärt djursjukhus med ett stort utbud vårdtjänster för främst hund och katt.

Djursjukhuset har öppet alla dagar i veckan både på dag- och kvällstid. På nätterna har mottagningen stängt och särskild nattpersonal vårdar våra inneliggande djur.

Vår vision är att skapa framtidens djursjukvård och lägger därför stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö.

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig som är legitimerad Djursjukskötare med några års erfarenhet av yrket och har arbetat självständigt med narkos regelbundet under minst ett par år.

Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann. Du kommer in i ett väl inarbetat team där vi alla är tar eget ansvar och löser varje dags utmaningar tillsammans.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till sanna.eriksson@anicura.se

Urval och intervjuer sker löpande.